2013. július 24., szerda

Magunkról


Két ikerlány vagyunk Los Angelesből. Johanna és Amelia Croft. De a barátainknak csak Joe és Ame. 16 évesek vagyunk, 5 perc különbséggel. Általában jól kijövünk egymással, de ha nem akkor reszkess Dadus, égszakadás és földindulás meg utánunk az özönvíz. 
Apánknak lemezkiadó cége van, anyánk pedig kozmetikai örökösnő. Minket a Dadus nevelt és nevel.  Valódi nevén Esperenza Gonzales, de mindenki csak Dadusnak szólítja. Ebben az volt a nagyon érdekes, hogy amikor hozzánk jött még nem tudott angolul, viszont már akkor is istenien főzött. Mi tanítottuk meg angolul "gyönyörű" szavakkal. Néha még a szüleinknek is nehéz megkülönböztetni minket, de leginkább arról lehet h nekem (Ame) van egy ezüst gyűrűm ami mindig rajtam van, Joenak pedig tele van karkötőkkel a keze.

 Ez vagyok én (Ame). Ezt a becenevet a nagyinktól kaptam, aki tudott japánul és imádta ezt a szót. Engem azért nevezett el így. mert az ame japánul esőt jelent és én már pici koromban is imádtam az esőt. Ő sajnos azóta meghalt, de a név maradt. Én vagyok az idősebb és a higattabb. Tipikusan az a fajta, aki képes órákon át egy helyben maradni, zenét hallgatni és álmodozni. Van egy háziállatom de az a fajta amit senki nem képzelne el hozzám. Egy albínó kockás piton. Hát igen ez is igazolja a dilijeimet, ugyanis ezekkel tele vagyok. Ráadásul Bolyhoskának hívják. 
Kedvencek: 
kaja: tükörtojás baconnal
ital: Sprite
 szín: piros és zöld
 együttes: mindegy csak k-pop legyen 
hely: hétvégi faházunk
film: Kedves John! ( sírtam rajta hüpp... hüpp...)
Ez pedig én ( Joe). Én nem tudok sokáig egy helyben maradni. Apa örökmozgónak nevez, Ame pedig mindig azt mondja perpetum mobiele, ami ugyan ez csak szeret felvágni a latin tudásával, ami nincs is neki. Én mindig kikészítem Dadust a hülyeségeimmel. Az én háziállatom egy kobaltkék tarantula, Puszi. Nekem is vannak dilijeim ebben hasonlítunk, szeretek szívatni másokat, főleg a szomszédokat. Zenei stílusunk viszont nem egyezik, Ame k-poper én viszont egyértelműen rock, néha külsőleg is. 
Kedvencek: 
kaja: fish&chips
 ital: Fanta 
szín: fekete, lila, türkiz
együttes: Sweet
hely: úszómedencénk 
film: Percy Jackson és az Olimposziak
 Anya
Tőle örököltük a vörös hajunkat. Profi sminkes és már kis korunkban megtanultuk tőle az alapokat. Utál bejönni a szobánkba, mert óriási a kupi, főleg Ame oldalán. Egyébként óriási szobánk van, mert nem vagyunk hajlandóak különbe költözni. Ő csak spagettit tud főzni, de azt nagyon jól.


 Apu ha felidegesítjük


Igazából nem így néz ki, fekete haja van és kék szeme. Róla sajnos nincs normális képünk mert sosincs rajta a fotókon és azt sem engedi, hogy lefotózzuk. Egy csomó hírességet ismer, de azt mondta minket nem mutat be nekik, mert tuti lerohannánk őket. Egyébként tök jó fej, csak sajnos mindig bent van a dolgozójában, amúgy a kiadó egyben van a házunkkal.

 Bolyhoska
Kedvencek: 
kaja: tengerimalac ( másodikban megette a húgomét, azóta nincsenek jóban)

Puszi
Kedvencek:
kaja: grillázsos legyecske :D
Joe része


                                                                               
         Közös rész
Ame része

A lakásunkNappali (az egyik)

2 megjegyzés:

  1. Eddig tetszik a történet,csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
  2. Ok igyekszünk csak ketten írjuk és most mind a ketten nyaralni vagyunk így csak később lesz rész, de már elkezdtük.

    VálaszTörlés